Wil jij een fantasierijk kinderfeestje thuis organiseren?
Met een complete themakist is dit in een handomdraai gelukt!
***Let op: t/m 1 juni nemen wij geen bestellingen aan . Ook feestjes in deze periode kunnen niet worden geleverd.***

themakisten / verkleedkisten

Wil jij een heldendaad verrichten? Of een griezelopleiding volgen? Misschien een sprankelend avontuur beleven of liever een dansfeest met vrienden? Met onze complete themakisten in 13 verschillende thema's kun je heerlijk wegdromen in je eigen fantasie en heb je een gegarandeerd geslaagd themafeestje thuis! De opdrachten, spelletjes en knutselactiviteiten voor elk thema staan in het handige draaiboek. Dit draaiboek leidt je stap voor stap door het feestje en geeft je handige tips. Aan het eind ontvangt iedereen een diploma of oorkonde.

Duur: ongeveer 3 uur, exclusief eten en drinken. De verkleedkist bevat naast het draaiboek ook kostuums (behalve het voetbalfeest, unicornfeest en paardenfeest), decoratie om de locatie in de juiste sfeer te brengen, tafelkleed, borden en bekers, benodigdheden voor de spelletjes, versiersels voor de knutselactiviteit, playlist, kleurplaten en diploma's of oorkondes.

De themakisten worden met PostNL pakketdienst bezorgd. Je kunt de themakist ook ophalen in de Zuidoostbeemster (N-H).

speurtochten

Op zoek naar de schatkist! Voor een actief themafeestje heb je met een speurtocht een goede basis, maar is ook erg leuk in combinatie met een themakist. In het draaiboek, wat je vooraf krijgt gemaild, staat de uitleg en handige tips om de kinderen een fantastische speur-ervaring te laten beleven!
Lees de brief met het probleem voor. Zet de 20 speurtochtkaartjes uit in de gewenste route. Neem de spelletjeskaart in de hand en volg de kaartjes. Na een half uur/drie kwartier rennen, zoeken, spelletjes doen en opdrachten uitvoeren, hebben de kinderen de schatkist met verrassingen gevonden. 

Duur: ongeveer 45 minuten, afhankelijk van de afstand van de uitgezette route. De speurtocht bevat naast het draaiboek ook kleurplaten, knutselactiviteit, geprinte brief met het probleem, spelletjeskaart, speurtochtkaartjes met touw, benodigdheden voor de spelletjes, medaille en diploma's

De speurtocht wordt verstuurd in een brievenbusenvelop, zodat je hiervoor niet thuis hoeft te blijven.


duurzaamheid & milieu
Wij vinden het heel belangrijk om met het oog op onze kostbare natuur, zo duurzaam en milieuvriendelijk te werken. Maatregelen die wij hiervoor hebben genomen:

- zonnepanelen op het dak
- gebruik van warmtepomp (bijna gasvrij!)
- verder gebruik van natuurstroom
- alle verlichting in ons pand is LED
- papier wat wordt gebruikt, heeft het FSC-keurmerk
- inktcartridges, papier, plastic en batterijen worden gerecycled
- themakisten en speurtochten worden met de elektrische auto naar het PostNL-punt gebracht
- de inhoud van de themakisten is zo duurzaam mogelijk gemaakt. Daarom zitten er bij de decoratie nooit ballonnen, servetten, wegwerpbekers of -borden

 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram